ETC kartica neće se izdavati u 2016/2017 zbog prekida saradnje BancaIntese

Poštovani korisnici,

sa žaljenjem moramo da vas obavestimo da je Banca Intesa donela odluku da raskine Ugovor sa ETCom i time prekine izdavanje ETC kartice. Kako je odluka za našu organizaciju došla iznenada i relativno skoro usled nemogućnosti pronalaska novog partnera u kratkom roku odlučili smo da za školsku 2016/2017 ne izdajemo ETC karticu. Takodje doneli smo odluku da pokušamo da u narednih godinu dana nađemo novu Banku koja bi se priključila projektu i omogućila da ETC kartica ima i dalje platnu funkciju pored ID i benefit funkcije koje obezbeđuje ETC organizacija. Nadamo se da ćemo uspeti da do početka školske 2017/2018 obezbedimo sve neophodno da se nastavi dalje izdavanje ETC kartice.

Benefiti koji se odnose na ETCNET tarifni paket koji imamo sa Telekomom ostaju na snazi i u školskoj 2016/2017 bez obzira na neizdavanje ETC kartica. 

Unapred hvala na razumevanju!

Vas ETC tim

Telekom šalje SIM kartice isključivo PostExpressom na željenu adresu

Kako bi našim korisnicima olakšali preuzimanje SIM kartica uvedena je nova procedura, tako da se sve SIM kartice šalju Post Expresom na adresu koju korisnik izabere, a koja je na teritoriji Srbije. Zato molimo naše korisnike koji žele nove SIM kartice (važi isto pravilo i za zamenu postojećih SIM kartica) da pri podnošenju zahteva navedu i adresu na kojoj bi preuzeli SIM kartice koje će dostaviti Telekom.

 

ETC ostvario saradnju sa TRANS-JUGom

Za sve imaoce ETC kartice TRANS-JUG odobrava 25% popusta na svoje redovne linije i to:

Beograd-Despotovac-Beograd

Beograd-Čačak-Beograd

Beograd-Herceg Novi -Beograd

 

Za detaljnije informacije o samom pupustu pogledajte nasu stranicu sa popustima izabirajuci TRANS-JUG kao zeljenog popustodavca.

 

Najvise 3 radna dana za realizaciju online zahteva

Postovani obavestavamo vas da ce sledeci zahtevi biti realizovani nakon tri radna dana od dana prijema zahteva sa vase strane:

·         Promena adrese

·         Izrada kartice istog broja – Zamena (preuzimanje u Bulevaru Kralja Aleksandra 84)

·         Postavljanje limita

·         Ukidanje limita

·         Trajna deaktivacija broja

·         Aktiviranje 1gb

·         Deaktiviranje 1gb

·         Aktiviranje 3g

·         Deaktiviranje 3g

·         Izrada MICRO ili NANO SIM kartice istog broja (preuzimanje u Bulevaru Kralja Aleksandra 84)

Ukoliko niste u mogucnosti da preuzmete SIM karticu (online zahtev za zamenu) molimo vas da u online zahtevu navedete adresu gde zelite da vam posaljemo SIM karticu. U tom slucaju koristite opciju "Ostalo" a ne "Izradim karticu istog broja - Zamena" kako biste mogli da navedete i adresu za slanje i broj za koji radite zamenu kao i broj telefona za obavestenja dok se zamena vrsi (neki drugi broj telefona u odnosu na onaj za koji trazite novu SIM karticu).

Takodje ukoliko zelite MICRO ili NANO ili MULTI (standardna i micro u jednoj) SIM karticu takodje koristite opciju "Ostalo" kako biste napomenuli sta tacno zelite od SIM kartica.

Infostud postao partner ETC kartice

Infostud je postao partner ETC kartici i na jednom od njihovih sajtova NajStudent.com mozete saznati sve o ETC kartici. Takodje na Infostudovom sajtu mozete se prijaviti za ETC karticu jer su oni osmislili poseban i lak nacin prijave. Zato Vas pozivamo da posetite http://www.najstudent.com/etc-kartica kao i sve druge Infostudove sajtove kao sto su: poslovi.infostud.com, kursevi.com, polovniautomobili.com, putovanja.info, mojtim.com, prijemni.infostud.com, internet-prodaja-guma.com, najboljiposlodavac.com, mojagaraza.rs

Za ETC mozete se odsada prijaviti u Putnik Travelu

Putnik Travel je novi partner ETC sistema. Od 15.09.2014. mozete se prijaviti za ETC karticu u prostorijama turisticke agencije Putnik Travel koje se nalaze u ulici Dragoslava Jovanovica 13 u samom centru Beograda. Pored mogucnosti da se prijavite za ETC na veoma komforan nacin mozete ujedno pogledati i bogatu ponudu turistickih aranzmana, voznih i avio karata koje nudi agencija Putnik. Nadamo se da cemo uskoro imati iznenadjenje za sve imaoce ETC kartice jer smo u pregovorima sa Putnikom da na svoje aranzmane odobri popust uz ETC karticu.

Za prijavu za ETC karticu potrebna Vam je samo fotografija (kao za licnu kartu ili pasos) u papirnom ili digitalnom obliku (moze i ona koju imate u smart telefonu ili na USB sticku ili ako nemate osoblje iz agencije Vas moze slikati telefonom na licu mesta). Sve ostalo ce za Vas uraditi osoblje agencije Putnik. Naravno potrebno je da imate i 600 dinara koliko iznosi godisnja clanarina za ETC karticu koja ce Vam vaziti do 31.12.2015. godine

Radno vreme agencije Putnik je radnim danima od 10 do 17 casova a subotom od 09 do 14 casova. Vise informacija o agenciji Putnik kao i kontak telefone i nacin kako najlakse da dodjete do prostorija agencije Putnik mozete naci na njihovoj web stranici www.putniktravel.rs 

Zelimo Vam da uzivate u prostorijama naseg novog partnera. Takodje Vam zelimo da budete putnik agencije Putnik.

Vas ETC

Za sve koji nisu studenti ili nemaju ETC karticu

Postovani,

svi korisnici ETCNET SIM kartice, koji nisu studenti ili su studenti jos uvek ali nisu izvadili vazecu ETC karticu za 2015/2016 potrebno je da uplate ETCNET godisnju nadoknadu u iznosu od 500 dinara. Time sticete pravo da nastavite da koristite ETCNET tarifu i da podnosite neogranicen broj online zahteva vezanih za Vasu SIM karticu preko nase online aplikacije hotline do 31.12.2016.

Online zahtev koji ce uvek biti procesuiran bez uplacene ETCNET nadoknade je Trajna deaktivacija broja.

Izgled popunjene uplatnice mozete videti ovde

Unapred Vam se zahvaljujemo na razumevanju i molimo Vas da ukoliko zelite da nastavite da koristite ETCNET tarifu sto pre uplatite pomenutu nadoknadu.

Za sva dodatna pojasnjenja stojimo Vam na raspolaganju putem mejla info@etc.org.rs

Vas ETC

PS: ovo se odnosi samo na korisnike ETCNET tarife koji nisu studenti i korisnike koji su studenti a nemaju ETC karticu; ukoliko imate 4 SIM kartice na svoje ime opet je dovoljno da uplatite samo 500 dinara cime sticete pravo koriscenja sva 4 broja kao i neogranicen broj zahteva takodje za sva ceiri broja.

Na Dan studenata popusti uz Easy Travel Card (ETC)

U susret predstojećem Danu studenata, koji se obeležava 4.aprila, Easy Travel Card (ETC) je odlučio da svim studentima koji još uvek nisu postali korisnici ETC kartice, ponudi specijalni  popust na učlanjenje u ETC sistem.

Naime, svi studenti koji se 04.04.2014. prijave za ETC karticu putem interneta preko online prijave koja se nalazi na sajtu www.etc.org.rs moći će da dobiju ETC karticu po povlašćenoj ceni od 300, umesto regularnih 600 dinara. Popust od 50% važi isključivo 4.aprila nakon čega će članarina ponovo biti 600 dinara. Pozivamo sve studente da iskoriste ovu jedinstvenu priliku i prijave se za ETC karticu koristeći računar, mobilni telefon ili bilo koji drugi uređaj koji ima pristup internetu. Za prijavu je potrebno svega par minuta.

Mogućnost dobijanja ETC kartice imaju aktivni studenti svih fakulteta, kao i studenti na pstdiplomskim i specijalističkim studijama, bez obzira na status i godine starosti.

ETC kartica omogućava studentima brojne popuste u Srbiji, među kojima su:  autobuski saobraćaj 10-75%, zelezničke karte SRBPLUS i RAILPLUS 75%, popusti na pozorišne predstave od 20-50%, bazene 20%, škole računara i stranih jezika, usluge frizerskih i kozmetičkih salona...  Ukoliko planirate put u inostranstvo obavezno izvadite ETC karticu jer sa njom ćete imati ista prava na popuste kao i studenti zemalja koje obilazite. Time ETC kartica obezbedjuje nekoliko hiljada popusta u inostranstvu.     

ETC kartica omogućava i popust na telekomunikacione usuge. Naime, svi imaoci ETC kartice će moći da postanu korisnici jedinstvenog i najpovoljnijeg ETC NET tarifnog profila u okviru MTS mreže. Ovaj studentski paket omogućava dobijanje od 1 do 4 besplatna pretplatnicka broja, mesečnu pretplatu od 30 dinara i mogućnost razgovaranja za neverovatnih 0,00 din/min, u okviru ETC NET grupe. Da, potpuno besplatno za mesečnu pretplatu od 30 dinara. I to nije sve.

ETC kartica je ujedno i platna VISA Electron kartica BancaIntese za koju je vezan tekući račun čije je otvaranje, održavanje i zatvaranje potpuno besplatno što predstavlja u startu uštedu od preko 1200 dinara godišnje. Uz to zahvaljujući platnoj funkciji ETC kartice sa njom možete: plaćati robe i usluge u zemlji i inostranstvu, podizati gotovinu na bankomatima i šalterima banaka, plaćati robe i usluge na internetu. Karticu može dopuniti bilo ko, bez provizije, što je idealan način da roditelji studentima uplaćuju džeparac čak i kada ne žive u istom gradu.

Detaljne informacije o ETC kartici mozete naci ukoliko nastavite da surfujete stranicama naseg sajta.

 

 

Treci konkus za studente „Dokaži se 100%!“

Banca Intesa pokrenula je treći po redu ciklus studentskog konkursa „Dokaži se 100%!“, nadmetanja talentovanih akademaca Srbije u izradi projekata iz oblasti upravljanja zadovoljstvom klijenata.

 

Projekat “Dokaži se 100%!”  Banca Intesa realizuje u saradnji sa matičnom Intesa Sanpaolo grupacijom kako bi najboljim studentima u zemlji pružila priliku da iskažu svoje logičko razmišljanje i inovativnost, omogućila im da stečeno akademsko znanje primene u realnoj poslovnoj situaciji, ali i osvoje vredne nagrade.

 

Detaljne informacije o nacinu prijavljivanja, rokovima, potrebnoj dokumentaciji kao i o visini nagrada mozete procitati na: http://www.bancaintesa.rs/code/navigate.aspx?Id=969

Prijavite se odmah!

 

011 310 88 88

Postovani korisnici, ukoliko u roku od 15 dana nakon sto je registrovana vasa uplata clanarine za ETC karticu ne dobijete SMS od BancaIntese pozovite call centar na broj 011 310 88 88 kako biste saznali da li mozete da odete u ekspozituru i preuzmete vasu karticu. Prilikom poziva potrebno je se identifikovati pomocu JMBGa.

Aktivirajte Srbplus u svom ETC Profilu

Postovani korisnici, 

da biste mogli da kupite SRBPLUS ili RAILPLUS na salterima Zeleznica Srbije sa popustom od 75% potrebno je da u svom ETC Profilu na nasem sajtu aktivirate SRBPLUS i to tako sto cete nakon aktivacije ETC kartice u Profilu kliknuti dugme "Kupon za SRBPLUS (100RSD)". Time ste izvrsili prijavu za SRBPLUS i mi nakon toga saljemo Vase podatke Zeleznicama Srbije gde cete uz pomoc licne karte i/ili ETC kartice moci da kupite SRBPLUS ili RAILPLUS sa popustom. Ukoliko ne aktivirate SRBPLUS u vasem profilu mi nismo u mogucnosti da posaljemo Vase podatke Zeleznici i samim tim iako imate ETC karticu i pokazete istu na salteru Zeleznica necete moci da kupite SRBPLUS ili RAILPLUS jeftinije. Zato kliknite SRBPLUS u vasem ETC profilu.

Vas ETC

Mi smo samo online prisutni i to od 20h do 23h od ponedeljka do cetvrtka

Postovani korisnici,

kako smo kompletno prebacili nase poslovanje na internet i presli da zivimo u online svetu shvatili smo da se najveci broj vas takodje ovom svetu prikljucuje uvece i to u periodu od 20h do 23h. Zato smo mi odlucili da nasim online operaterima promenimo vreme i da za vas budu upravo u ovom periodu na raspolaganju. Dakle nase radno vreme za kontakt sa korisnicima je od ponedeljka do cetvrtka u periodu od 20h do 23h. Petkom odmaramo. Vikendom cemo cesto biti online tako da mozete i tada da nas kontaktirate. Takodje ako nam obaveze dozvole van ovog vremena sigurno cemo vam odmah odgovoriti ili preuzeti komunikaciju. Naprosto mi u toku dana necemo spavati:) vec se fokusirati na razvoj novih popusta i razvoj novih aplikacija upravo za vas korisnike.

Telefone smo kompletno izbacili iz upotrebe. Dakle skroz prilagodjeni novom dobu. Ako zelite da se cujemo kao na telefonu tu je skype, mozemo cak i da se gledamo ako  zelite. Ako pak zelite da se kucamo online tu je nas chat na sajtu ili FB chat, a ako nismo online onda opet moze chat na sajtu, ili mejlovi koje cete naci na nasem sajtu ili FB strana. Dakle komunikacije su obezbedjene i koristite ih, mi cemo vam sigurno odgovoriti.

Sve vezano za karticu i oko kartice mozete zavrsiti preko naseg sajta. Tu su i svi kontakti koje smo prethodno pomenuli. Dakle sajt vam je kao platforma sa koje sve mozete da uradite oko ETCa. Koristite to i videcete da stedite sebi vreme.

Hvala na razumevanju!

Vas ETC

Prijaviti se ponovo za ETC

 

 

 

Molimo sledece studente da nam se jave putem mejla info@etc.org.rs navodeci u istom svoje ime i prezime kao i svoj JMBG:

1. Vanja Radovanovic

2. Lepojevic Adrijana

3. Jelena Ivankovic

4. Milos Martinovic

5. Ljiljana Ratkovic

6. D(Dj)ura Dukanovic

Unapred zahvalni,

ETC tim

Platite članarinu mobilnim telefonom

 

ETC je uspostavio saradnju sa QVoucher-om kako bi svojim korisnicima omogućio komforan način uplate članarine. Radi se naime o plaćanju uz pomoć mobilnog telefona. Trenutno ovaj vid plaćanja važi za jedan od najbezbednijih i najjednostavnijih. Zašto da se cimate po prevozu, Bankama ako imate mobilni telefon. Napominjemo plaćanje možete izvršiti sa bilo kojim tipom mobilnog telefona i to u delu vaseg ETC PROFILA - NIJE potrebno da bude smart telefon. Saznajte vise o ovoj izuzetnoj novosti ovde.

 

1GB = 400 din.

Postovani,

u saradnji sa MTSom uspeli smo da vam obezbedimo da uz ETCNET tarifu koja je najpovoljnija sto se razgovora tice (nema naplate uspostave veze i tarifiranje je u sekundama) imate od sada i najpovoljniji prenos podataka neophodan za savremenu komunikaciju i drustvene mreze koje mladi ljudi posecuju svakoga dana. Naime, uz postojeci ETCNET paket koji imate mozete za samo 400 dinara mesecne pretplate dobiti 1GB podataka za mobilni internet. 

 

Surf dodatak za ETCNET tarifu

Surf 1 GB

Меsečna naknada

400,00

Коličina prenetih podataka

uključena u pretplatu

1 GB

Cena 1MB nakon

uključenih MB

6,00

 

Cene su prikazane bez PDV-a.

 

Surf tarifnidodatak možete aktivirati na jednoj ili više pretplatničkih linija koje imate na Vase ime u okviru nase ETCNET mreze.

Količina podataka uračunata u mesečnu naknadu se odnosi na nacionalni saobraćaj. Prenos podataka u romingu se tarifira po cenovniku za GPRS saobraćaj u mrežama roming partnera Telekoma Srbija.

Mesečna naknada za Surf dodatak će se naplaćivati kao dodatak na osnovnu pretplatu za Vaš ETCNET tarifni profil.

Tarifni dodatak nema Ugovornu obavezu, tj. jedan mesec mozete korstiti ovaj dodatak a vec sledeceg meseca ga odjaviti ukoliko nemate vise potrebe za mobilnim internetom.

Surf tarifni dodatak će se realizovati na osnovu zahteva popunjenog sa Vaše strane. Zahtev popunjavate na nasem sajtu u delu ETCNET putem aplikacije Hotline i to u delu "Ostalo". 

 

Koraci za obnavljanje ETC članarine

Obnova ETC članarine je veoma jednostavna! Sve što treba da uradiš je da u On line prijavi za ETC karticu uneseš svoj JMBG i serijski broj neke od ETC kartica, iz prethodnih serija, koje si imao. 

Na samoj On line prijavi postoji i Pomoć pri prijavi, gde možeš pročitati sve detaljnije.

Imaj u vidu da serijski broj ima šest znakova i da je prvi znak veliko latinično slovo, koje predstavlja seriju kartica, a ostalih pet su brojevi. Nakon unosa pojaviće se tvoja fotografija i svi tvoji podaci. U slučaju da želiš nešto da izmeniš, ti to i uradi. U suprotnom prijava je završena. Potvrda o uspešnom završetku prijave stiže u vidu maila, na adresu koja je ostavljena u prijavi. U tom mailu naći će se i primer kako treba da izgleda popunjena uplatnica za uplatu ETC članarine. 7 do 10 radnih dana nakon izvršene uplate dobićeš SMS obaveštenje da se ETC kartica nalazi u ekspozituri, spremna za preuzimanje. U slučaju da SMS ne stigne, informacije gde se kartica nalazi tog momenta, možeš dobiti pozivom call centra Banca Intese na broj 011 310 88 88. Svakako možeš kontaktirati i nas, putem e- maila ili direktno na sajtu u okviru live chat-a (donji desni ugao ekrana).

 
 

 

Dobrodošli na ETC portal

Na ETC portalu nalaze se ETC servisi koji su isključivo namenjeni STUDENTIMA, ali i oni koje SVI mogu koristiti. Nadamo se da 10 godina postojanja i preko 100.000 korisnika su dovoljni razlozi da se i ti priključiš našem ETC portalu.

Predstavljamo sledeće pakete ETC servisa koje smo spremili za vas:

1.       Paket SVI,SVI,SVI

2.       Paket STUDENTARAC

Saznaj više o svakom od ponuđenih ETC paketa:

 

SVI,SVI,SVI

STUDENTARAC

Kome je namenjen

SVIMA

STUDENTIMA

Koliko je vremena potrebno za registraciju za ovaj paket

1,5 minuta

4 minuta

Koliko košta ovaj paket

BESPLATAN

600 dinara za 15 meseci korišćenja

Koji ETC servisi pripadaju paketu

 

ETC Profil

 

ETC Profil

ETC Kupon

ETC Kartica

ETCNET

Kako da se registrujem

Klikni ovde za paket

SVI, SVI, SVI

Popuni On line prijavu za ETC karticu za 

STUDENTARAC

 

ETC Profil – je mesto koje objedinjuje sve ETC servise, konzola iz koje upravljaš, nešto što moraš da imaš da bi ti ostali servisi bili dostupni. Saznaj više!

 

ETC Kupon – ostvari popuste u svim sferama tvog interesovanja i to BEZ ikakvih studentskih kartica i indeksa. Sve što ti treba je ETC kupon. Saznaj više!

 

ETC Kartica – tvoja ID tokom studentskih dana; tvoj elektronski novčanik; tvoje sredstvo za popuste u inostranstvu i zemlji;tvoja ulaznica za online kupovinu i to sve potpuno BESPLATNO. 

Nisi IN ako je nemaš! Saznaj više!

 

ETCNET – ti omogućuje da pričaš po najnižim tarifama putem mobilnog telefona. Za samo 0,99 dinara po minutu i 30 dinara mesečne pretplate. Imaš mogućnost uzimanja 4 SIM kartice na svoje ime!

Saznaj više!

 

ETC Profil - Jedan profil mnogo mogućnosti

ETC tim je uveo potpunu revoluciju u načinu ostvarivanja popusta! To otkriće je ETC Profil. Sa njim svi popusti se mogu ostvariti iz fotelje i to bez ikakvih kartica i indeksa.

Šta je ustvari ETC Profil? 

Otvaranje vašeg ETC Profila je preduslov da bi mogao bilo koji od ETC servisa da se koristi. Takođe to je konzola pomoću koje možete upravljati sa svim ETC servisima sa jednog mesta. Sa ETC profilom možete da:

1.       pratite tok izrade svoje ETC kartice

2.       platite ETC članarinu putem mobilnog telefona - QVoucher

3.       aktivirate vašu ETC karticu

4.       poručite ETC KUPONE sa POPUSTOM 

5.       naručite kupone za besplatne robe i usluge naših partnera 

6.       dobijate sve važne informacije o vašim aktivnostima...

Kako otvoriti ETC Profil?

Najpre treba reći da ETC profil mogu da imaju SVI stariji od 16 godina. Postoje dva načina otvaranja ETC profila u zavisnosti od toga da li ste STUDENT ili ne. Oba su potpuno besplatna.

Ako ste student potrebno je da popunite ONLINE Prijavu za ETC karticu. Nakon popunjavanja prijave sa vašim ličnim podacima potrebno je da kliknete na dugme “Nastavi sa prijavom” nakon čega će vam se automatski generisati vaš ETC Profil. Isti će vam biti odmah na raspolaganju i moći ćete da ga u potpunosti istražite i započnete korišćenje svih ETC servisa.

Ako ste zaposleni, ili ne studirate, ili ste u penziji, ili možda tek planirate da upišete studije ili pak ste završili studije i jurite posao onda ETC profil možete otvoriti na još jednostavniji način. Dovoljno je samo da unesete vaše ime i prezime i email adresu  ovde i ETC Profil će vam biti generisan i spreman za korišćenje.  

Nov način ostvarivanja popusta - samo na ETC portalu

ETC tim je napravio potpuno novi koncept ostvarivanja popusta koje nosi brend ETCa. Od sada ćete moći u svom PROFILU koji otvorite na našem sajtu da generišete tzv. ETC KUPON za popuste u svim sferama vašeg interesovanja. Ideja je da ne morate više fizički imati ETC KARTICU da biste mogli da ostvarite popuste. Dovoljno je da generisani ETC Kupon pokažete popustodavcu na mestu gde želite da ostvarite popust i to će imati istu vrednost kao i ETC kartica. Šta više postojaće i određeni dodatni popusti koji važe samo uz ETC Kupon, a tu su i poklon kuponi sa kojima imate 100% popusta na odredjene usluge i proizvode popustodavaca koji su u sistemu ETC kupona.

Ovo je jedan od najkomfornijih načina da ostvarite vaše pravo na popust. Registrujete se jednom na našem portalu i zatim kad god želite da iskoritite popust kod nekog od naših popustodavaca dovoljno je da kliknete na jedno dugme u svom ETC Profilu i Aplikacija koju smo programirali će odraditi ostatak posla za vas: generisati vam željeni ETC kupon i isti poslati na vašu email adresu kao i informaciju popustodavcu da želite da ostvarite popust. Ovo će znatno smanjiti mogućnost neostvarivanja popusta kod nekih popustodavaca koji imaju sa nama Ugovore ali zbog unutrašnje organizacije ne obaveste svoje osoblje o ETC kartici i pravima koja ona daje svom imaocu.

Dakle za sve one koji su moderni i vole savremene tehnologije i njihovu primenu, a to bi trebalo u današnje vreme da su svi studenti u Srbiji, ETC kupon je pravo rešenje.

Ah da, ne zaboravite i da vam više nije potreban Index niti bilo kakve studentske kartice da biste ostvarili popust! Sve što ti treba je da imaš svoj PROFIL na našem sajtu! Zar to nije sjajno!? Probajte ne boli ništa!  :)

Prvi popustodavac čije kupone delimo je SC Milan Gale Muškatirović. Kako to funkcioniše??? Hoćeš malo da plivaš? Ajd malo kraul, pa sad leđni stil, pa delfin da ne zanemarimo. A sad bi hteo u saunu? Izvoli, izvoli... Može jedno pićence? Možeee. A kad pogledaš malo bolje, mogli bi i mišići malo da se zategnu. Šta ćeš...pravac teretana!! U svakom tom trenutku pogledaš oko sebe. Ono leeeeeeeepooooooo.... Prelepoooo. Sve novo, sija, svetski izgleda. Pravi raj!! I sve to možeš da priuštiš za 33% popusta. Svaki sadržaj ovog divnog sportskog centra. Kako na pojedinačne karte, tako i na mesečne. Milinaaa. Ako još uvek niste bili, krajnje je vreme da odete, a ako ste bar jednom bili posetilac novo renoviranog sportsko-rekreativnog centra, onda su naše reči suvišne. Sve vam je jasno. Zato trk u Tadeuša Košćuška 63 (stari 25.maj).

Kako to izgleda u novčanim jedinicama iliti paricama, kešu, lovi...?

Šta vam to leeeepo nudimo? dnevna karta

dnevna karta 

uz ETC    kupon    

ušteda :))

 

mesečna karta

radnim danom od 06.30-9.00h / neograničeno vreme

mesečna karta

uz ETC kupon

 radnim danom od 06.30-9.00h neograničeno vreme

ušteda :))

 

bazen 300,00 200,00  100,00 3250,00 6000,00 2180,00 / 4000,00 1070,00/2000,00
sauna sa korišćenjem malog bazena 550,00 370,00 180,00 8250,00 5530,00 2720,00
teretana       4000,00 2680,00 1320,00
sve zajedno (bazen, sauna, teretana) TOTAL FITNES 700,00 470,00 230,00 10500,00 7040,00 3460,00
  1h 1h uz ETC kupon ušteda :))      
stoni tenis 200,00 130,00 70,00      

 

Sve vrednosti su izražene u dinarima.

Šta Je SRBPLUS?

SRB PLUS je kartica koju izdaju Železnice Srbije i kojom ostvaruješ čak 30% popusta na kupovinu putničkih železničkih karata za sve destinacije na teritoriji Srbije!

Izrada i preuzimanje SRB PLUS kartica vrši se na šalterima Železnica Srbije, a potrebno je da poseduješ jednu fotografiju, fotokopiju lične karte (original na uvid) kao i novac za izradu kartice!

Međutim, ako si član ETC sistema SRB PLUS  možeš dobiti sa popustom od neverovatnih 75%. Tako umesto regularne cene od 400 dinara za SRB PLUS ćeš uz ETC karticu platiti samo 100 dinara.

A onda...srećan put!!!

GENERALNI PARTNER

PARTNERI

MEDIJSKI PARTNERI