Mi O Nama

Planovi

Planova ima mnogo. Planiramo da nastavimo uspešnu saradnju sa dosadašnjim partnerima i da pronađemo nove sa kojima ćemo isto tako dobro sarađivati.

Planiramo da ostvarimo čvršću vezu sa studentima kroz organizaciju prezentacija po fakultetima i studentskim domovima, izradom i distribucijom propagandnog materijala u vidu plakata, brošura, flajera.... Takođe, želimo da uključimo što više naših članova u jačanje ETC sistema, kako bi zajedničkim snagama doprineli novim pogodnostima. U bliskoj budućnosti želja nam je da našem sistemu priključimo nove popustodavce, kao i nova prodajna mesta radi lakše dostupnosti ETC kartice svim studentima. Obogaćivanje sadržaja će se između ostalog odnositi i na uvođenje zanimljivih turističkih aranžmana i povezivanje sa organizatorima događaja, koji su interesantni za studente, kako bi na jednom mestu imali pravovremene informacije o najnovijim zbivanjima.

Planiramo totalno nove pogodnosti za vas, koje do sada niste imali priliku da koristite! Planiramo druženja, nagrade, poklone... Planiramo svašta...

A sada, dosta sa pravljenjem planova, idemo da ih realizujemo!!!

GENERALNI PARTNER

PARTNERI

MEDIJSKI PARTNERI