Dileri

Postani ETC Diler

U kontaktu ste ili sarađujete sa studentskom populacijom?! Nalazite se na atraktivnoj lokaciji?! Studenti su i Vaša interesna grupa?! Želite da ih informišete o svojim aktivnostima?! Želite dodatnu zaradu?!

Jednostavno je, POSTANITE ETC DILER! ETC je zahvaljujući svom Internet poslovanju obezbedio dva potpuno nova načina distribucije ETC kartica koji su jedinstveni na našem tržištu, tzv. uprošćeni klasični način distribucije i savremeni online način distribucije. U oba slučaja Vama kao DILERU je znatno olakšan posao i isti možete obavljati kompletno preko Interneta. Posao iz fotelje!

O detaljima distribucije kao i o uslovim naše medjusobne saradnje (vaše obaveze i visina PROVIZIJE koju dobijate kao DILER) možete saznati ukoliko posaljete mejl na info@etc.org.rs.

Omogućite studentima da se baš kod Vas prijave za ETC karticu, informišite ih o pogodnostima ETC kartice, ukažite im na brojne benefite i poklone koje im kartica može omogućiti!

ETC dileri:

  •  

  Studentski Parlament Elektronskog fakulteta u NišuAleksandra Medvedeva 14, 18 000 Niš, tel: 018 52 96 33, radnim danom od 10 do 14h

ETC online dileri:

ETC mobilni dileri:

  • za dane upisa brucoša i pri organizovanju različitih promocija na većini Fakulteta i Visokih škola se nalaze naši promoteri, gde se možete učlaniti u ETC sistem

GENERALNI PARTNER

PARTNERI

MEDIJSKI PARTNERI