Postani partner

Tri različite vrste partnerstva

Možemo Vam ponuditi tri različita oblika saradnje, koja u osnovi imaju zajedničku crtu, a to je povećano Vaše prisustvo među studentskom populacijom, tj. Vaše reklamiranje Vaših proizvoda i usluga studentima Srbije. Ono što razlikuje ove oblike saradnje je način na koji možete platiti Vašu reklamu: kroz popust koji dajete studentima za svoje robe i usluge ili kroz novčanu nadoknadu. Tako imamo ponudu partnerstva za POPUSTODAVCE, FIRME koje žele da poklone ETC karticu i za FAKULTETE i VISOKE ŠKOLE.

  • Ponuda za POPUSTODAVCE

Smrtovnice Osmrtnice

Ponuda je namenjena onim kompanijama koje žele da odobre stalni popust za ETC članove i na taj način bez ikakvih ulaganja izreklamiraju svoje robe i usluge. U nastavku su detalji o samoj ponudi:

Povećajte svoje prisustvo među studentima i uvećajte vaš prihod

Nudeći popust studentima na svoje usluge i proizvode znači da pocinjete da gradite posebnu vezu sa važnom grupom budućih potrošača. BRAND LOYALITY

ETC popust kao i vaši proizvodi i usluge će biti promovisani studentima kroz raličite oblike ciljanog marketinga: putem Facebook-a, putem našeg ETC sajta, putem sajtova univerzitetskih i fakultetskih studentskih organizacija koje su naši partneri, preko štampanog promo materijala koji je dostupan u prostorijama fakultetskih organizacija…

Izgradite imidž svom brendu

Partnerstvo ETC-om govori puno pozitivnih stvari o vašoj kompaniji.

Vi studente uzimate za ozbiljno i brinete o njihovom ličnom razvoju.

Vi ste povezani sa respektovanim organizacijama i preduzećima koja su vec u ETC sistemu

Nemate nikakvih finansijskih ulaganja

Ne postoji nikakva nadoknada za postajanje partnera ETC-u. Dakle nema nikakvog finansijskog rizika za vas, dakle nemate šta da izgubite ako se priljučite ETC sistemu. Sve što treba da uradite jeste da ponudite popust ili date posebnu ponudu za imaoce ETC kartice preko našeg online obrasca.

Popunite Online obrazac i već ste u ETC sistemu!

Potrebno je ispuniti naš online obrazac za popustodavce i to sa osnovnim podacima o vašoj firmi, opisom popusta koji ćete dati, izborom jednog od prikaza (običan ili napredni) i zatim tako ispunjen obrazac potpisati i pečatirati. Nakon potpisa i pečatiranja ispunjeni obrazac skenirati i poslati na sledeću email adresu, u obliku pdf fajla: info@etc.org.rs Original ispunjenog obrasca poslati takođe i regularnom poštom na adresu: Bilećka 48/6, Opština Voždovac, 11000 Beograd. Ukoliko ste izabrali Napredni prikaz, molimo vas da dodatno na prethodne korake dodate i slanje email-a sa logotipom vašeg preduzeća u jpg formatu na info@etc.org.rs

Ne zaboravite, Napredni prikaz čini vas vidljivijim!

Ako izaberete napredni prikaz i uplatite jednokratnu nadoknadu od 50 eura u dinarskoj protivvrednosti, dobićete pri izlistavanju popusta bolju vidljivost jer ćete za razliku od običnog prikaza imati izlistan logotip i dodatne kontakt podatke. Dodatno najpre se izlistavaju firme koje su sa naprednim prikazom, a tek onda sa običnim. I kao šlag na tortu dolazi pojavljivanje vašeg logotipa na svim stranicama našeg sajta u rotirajucoj traci ISTAKNUTI POPUSTODAVCI. Detaljnije o svemu ovome možete pročitati ovde.

  • Ponuda za društveno odgovorne FIRME

Ovo je potpuno novi vid reklamiranja koji je namenjen za one kompanije koje žele da spoje društvenu odgovornost, bazu podataka o budućem visokoškolskom kadru Srbije i pozitivnu reklamu za svoju firmu.

Društvena odgovornost

Radi se o jedinstvenom načinu reklamiranja koje u sebi sadrži i društevnu odgovornost. Naime, Vaša kompanije ima mogućnost da otkupi od nas ETC kartice i to 50% niže od pune članarine i iste pokloni svima koji prihvataju da daju svoje podatke Vašoj kompaniji. Time ćete omogućiti velikom broju studenata da mogu koristiti benefite koje nosi ETC kartica a samom ETCu mogućnost popularizacije projekta.

Mogućnost upošljavanja visokoobrazovanog kadra Srbije

Dakle za studenta je u tom slučaju kartica besplatana, a Vi dobijate njegove podatke kako biste bili u mogućnosti da direktno stupite u kontakt. Ideja je da imate uvid u visokoobrazovan kadar koji može unaprediti poslovanje Vaše kompanije ukoliko isti zaposlite. Uz pomoć ovog vida reklamiranja nemate potrebu da objavljujete skupe oglase kod raznih HR kompanija kako biste našli buduće radnike, jer ćete imati sopstvenu bazu sa svim neophodnim podacima.

Pozitivna reklama Vaše kompanije

Dodatno svakome ko prihvati da mu Vaša kompanija pokloni ETC karticu mi šaljemo e-mail sa Vašom reklamom. Takođe zavisno od paketa za koji se odlučite možemo poslati dodatne e-mejlove o Vašim robama i uslugama kao i SMS poruku našim korisnicima.

Sve detalje o samoj ponudi, različitim paketima, koji Vam stoje na raspolaganju kao i o načinu prikazivanja Vaše kompanije našim korisnicima možete pogledati ovde. 

 

smrtovnica smrtovnice

  • Ponuda za FAKULTETE i VISOKE ŠKOLE

Fakultetima i Visokim školama nudimo mogućnost otkupa ETC kartica za njihove studente po posebnim uslovima. U zavisnosti od broja kartica koje Fakultet ili Visoka škola žele da otkupe, cena po ETC kartici može biti i sa neverovatnih 65% popusta u odnosu na regularnu cenu. Na ovaj način želimo da izađemo u susret i studentima i Fakultetima i Visokim školama, da sa jedne strane studenti dobiju ETC karticu po znatno povoljnijoj ceni ili čak potpuno besplatno (u slučaju da se Fakultet ili Visoka škola odluče da otkupljene kartice poklone svojim studentima), a sa druge strane Fakulteti i Visoke škole dobiju mogućnost olakšanog unosa podataka o svakom studentu, sredstvo za modernu komunikaciju sa svojim studentima kao i pozitivnu reklamu kako kod svojih studenta tako i kod srednjoškolske i studentske populacije u Srbiji.

Baza podataka sa fotografijama i kontakt podacima

Ukoliko se odlučite za otkup ETC kartica za svoje studente, od nas ćete dobiti kompletnu bazu podataka o njima i to kako sa elektronskom fotografijom svakog od njih tako i sve njihove validne kontakt podatke. Ovo vam može sa jedne strane olakšati unos podataka sa ŠV obrazaca (postoji mogućnost da potpuno iste podatke prikupimo za vas kao što su zahtevani ŠV obrascem) u vašu Bazu, a sa druge strane zbog elektronske fotografije omogućava vam komforan sistem provere identiteta studenata. To Vam može omogućiti modernu registraciju prisutnosti studenata na predavanjima i vežbama, ali i brzu i komfornu proveru identiteta studenata koji polažu pismene ispite.

Identifikacioni dokument i platno sredstvo studenata

ETC kartica je ID dokument, ali i platna kartica sa VISA šemom plaćanja. Naime, na samoj kartici se nalazi digitalno odštampana fotografija studenta. Takođe na kartici se ispisuje ime i prezime studenta, kao i datum njegovog rođenja, što omogućava da kartica ima svojstvo identifikacionog dokumenta. Dodatno, kartica je ujedno i platna debitna kartica sa kojom studenti mogu plaćati robe i usluge kako na POS terminalima tako i na internetu. ID funkcija vam omogućava da ta kartica bude ujedno i kartica fakultetske biblioteke, sredstvo pristupa računarskom centru na Fakultetu ili Visokoj školi ili možda sredstvo za jednostavnu kontrolu identiteta studenata prilikom polaganja ispita. Postavljanjem POS terminala možete omogućiti da studenti mogu na komforan način na svom fakuletetu (bez odlaska u okolne Pošte i Banke) platiti školarinu, nadoknadu za polaganje ispita ili recimo izdavanje potvrda razne prirode. Takođe oni mogu sva plaćanja prema Fakultetu realizovati i preko svog e-bankinga koje dobijaju uz ETC karticu. I na kraju imate mogućnost da vaši studenti pored same prijave ispita preko interneta sada izvrše i uplatu nadoknade za prijavljene ispite, takođe preko interneta.

Direktna komunikacija sa vašim studentima i to na najmoderniji način

Ukoliko otkupite ETC kartice pored svega navedenog dobijate i mogućnost da postanete vidljiviji studentskoj i srednjoškolskoj populaciji Srbije, koja je korisnik našeg portala. Naime, na raspolaganju bi vam bio prostor u rotacionoj traci za logo vašeg Fakulteta ili Visoke škole sa jedne strane, a sa druge strane mi bismo za vas slali obaveštenja, koja vi želite da  prenesete, svim vašim studentima putem mejla kao i smsa. Time biste mogli da zaboravite na klasične oglasne table, jer biste imali savremeni način komunikacije sa svojim studentima. Znate i sami koliko studentu znači da što pre dobije informaciju o rezultatu sa pismenog dela ispita - a tek da to bude na mejl ili sms i to neposredno nakon što su radovi pregledani. Zamislite samo koliko bi studentima značilo da na mejl ili sms dobiju poruku da im je termin predavanja ili vežbi drugačiji od dogovorenog. Ili recimo da je potrebno brzo obavetiti studente o predavanju poznatog stranog profesora, koje će biti na vašem Fakultetu. Sve je to moguće sa nama i našim komunikacionim alatima, koje smo posedno razvili za ovakve prilike.

GENERALNI PARTNER

PARTNERI

MEDIJSKI PARTNERI