Firme poklanjaju ETC karticu

Stalna težnja ETC tima je da ETC karticu učini besplatnom za njene korisnike. Nažalost kako je godišnja članarina jedini prihod koji imamo i koji koristimo za dalji razvoj samog projekta nije moguće da bez određenih sponzorstava našu težnju realizujemo. Međutim nažalost danas nema pravih sponzorstava ili su ona vrlo retka. Zato nam je pala na pamet ideja sa Firmama koje poklanjaju ETC karticu.

Naime, tim firmama mi bismo obezbedili posebnu vidljivost na našem sajtu gde bi oni mogli da plasiraju svoje robe i usluge, vi biste prihvatili da od istih dobijate njihove reklamne mejlove, a one bi platile članarinu ETCu umesto vas. Ono što Firme dobijaju je: povećano prisustvo među studentskom populacijom, bazu budućih visokoobrazovanih kadrova kao i mogućnost slanja informacija o svojim robama i uslugama. Pored reklamnog dela koji će najviše koristiti Firmama postoji i deo formiranja Baze visokoobrazovanog kadra koga te iste Firme mogu kontaktirati prilikom traženja novih radnika. U tom delu i Firme, ali i korisnici koji prihvate besplatnu ETC karticu, koju im te Firme sada poklanjaju, mogu kasnije imati životnu korist - firme mogu dobiti na jednostavan način izuzetne mlade stručnjake, a oni mogu dobiti posao u uspešnim Firmama.

Ovu ideju kao odličnu prvi su prepoznali Limundovci. Naš najveći i najbolji portal za aukcije. Tako je Limundo uplatio ETCu 500 članarina i obavezao ETC da pokloni 500 ETC kartica onima koij to žele. Stoga imate mogućnost da potpuno besplatno (odmah štedite 600 dinara) dobijete ETC karticu ukoliko se prijavite preko našeg Banera "Poklanjamo ETC karticu, prijavi se!" koji se nalazi u donjem desnom uglu naše web stranice.

Ovom prilikom se zahvaljujemo LIMUNDU i pozivamo i ostale kompanje da se priključe ovoj akciji u kojoj svi dobijaju: Firma odličnu ciljanu reklamu, studenti besplatnu ETC karticu sa kojom ostvaruju sve popuste koje nudi ETC sistem, a ETC mogućnost povećanog broja korisnika. 

Nastao 22.05.2006. kada su braća Vladimir i Nenad Nikolić odlučili da pokrenu sajt. Tada su bili još studenti. Prve godine poslovanja Limundo je imao 700 članova.

Danas Limundo broji preko 77.000 članova i na svaka 4 minuta se registruje novi član. U okviru Limundo tima sada radi 21 osoba koja brine o potrebama i zahtevima Limundovaca.

Ideja je da članovi Limunda, Limundovci kupuju i prodaju putem aukcija.

2010. kreće sa radom Kupindo koji predstavlja savremenu robnu kuću.Kupindo je nastao kao potreba da se proširi način prodaje i kupovine na Limundu.Ovim je omogućena kupovinu predmeta po fiksnoj ceni.

Limundo je stoga pravo mesto za tebe:

- možeš da nađeš stvari po povoljnim cenama (knjige, časopise, odeću, obuću)

- možeš da prodaš ono što ti ne treba i zaradiš

- Voliš Limundo? Želiš da drugi znaju za to? Limundo te nagradjuje za to.

Dobijaš 100 dinara za svakog proverenog člana (registrovan + poslao ličnu kartu) koji je preko tebe došao. I dodajemo + 50 dinara ako taj član dobije svoju prvu pozitivnu ocenu.

Ako imaš neko pitanje ili sugestiju Limundovci ti stoje na raspolaganju

Smrtovnice Osmrtnice

GENERALNI PARTNER

PARTNERI

MEDIJSKI PARTNERI