ETC kartica

Ako si student ili planiraš da uskoro to postaneš, na pravom si mestu!! Imaš priliku da se upoznaš sa karticom koja em što je identifikaciona, em što pruža brojne popuste, ona je i platna. I to sve u jednom!

Ovde možeš dobiti sve neophodne informacije. Šta kartica predstavlja, kako izgleda, kako možeš postati naš član i koje benefite i pogodnosti ćeš moći da uživaš.

Takođe, ako se registruješ kao naš član imaćeš dodatne aplikacije koje ćeš moći da koristiš. Moći ćeš neke stvari da kupiš i da dobiješ popust na licu mesta, neke u saradnji sa svojim kolegama da priuštiš sebi znatno povoljnije, a neke čak da dobiješ potpuno besplatno. Biće ti pružena mogućnost da kroz druženje i zabavu nešto i zaradiš. A tvojom registracijom sve navedene informacije dobijaš na jednom mestu u tvom PROFILU. I to nije sve! Biće tu i aktuelni popusti, akcije, žurke , zbivanja... sve ono što zavređuje tvoju pažnju.

Sve što treba da uradiš, je da se prijaviš ONLINE  za ETC karticu (ispuniš svojim podacima ON LINE PRIJAVU ZA ETC KARTICU), a mi ćemo za tebe generisati PROFIL sa kojim ti svi ETC popusti i dodatni servisi postaju dostupni.

smrtovnica smrtovnice

GENERALNI PARTNER

PARTNERI

MEDIJSKI PARTNERI