Prijavi Se Za ETCNET

ETCNET MT:S-a

Kako se možete prijaviti za ETCNET MT:S tarifni profil?

Sve što treba da uradite jeste da skinete pdf formulare, iste popunite ličnim podacima, odštampate ih, potpišete ih i zajedno sa kopijom Vaše lične karte pošaljete na sledeću adresu:

  • Telekom Srbija – MTS
  • Na ruke: Marijana Laketa, Menadžer prodaje
  • Bulevar umetnosti broj 16
  • 11000 Beograd

Da bi dokumentacija bila potpuna, za jedan ETCNET broj, potrebno je da priložite kopiju vaše lične karte (obe strane) ili ukoliko imate novu biometrijsku ličnu kartu sa čipom podatke možete očitati i da popunite formulare u onoliko primeraka koliko je navedeno u Dokumentima za preuzimanje - Dokumenta za ETCNET pored naziva svakog formulara.

Uz jednu ETC karticu možete dobiti 4 SIM kartice (za vaše drugare ili roditelje ili neke druge vama drage ljude). U tom slučaju potrebno je da ispunite 4 kompleta prethodno pomenute dokumentacije, svuda sa svojim podacima (dakle ne podacima osoba kojima ćete dati SIM kartice da koriste) i da tu dokumentaciju pošaljete na prethodno navedenu adresu.

Takođe je neophodno na jednom listu A4 formata dati izjavu (koju takođe šaljete u koverti sa ostalom neophodnom prethodno pomenutom dokumentacijom) u slobodnoj formi na koju adresu želite da Vam Telekom pošalje post expressom SIM kartice. Telekom može poslati SIM kartice svuda na teritoriji Srbije.

GENERALNI PARTNER

PARTNERI

MEDIJSKI PARTNERI